Westers Consult

Mindfulness – Intervisie – Coaching

Ik bied

Intervisie

Laat je team beter functioneren….

Individuele coaching

Samen aan de slag om je reis verrijkt te vervolgen….

Intervisie

Intervisie is een krachtig ontwikkelingsinstrument dat ingezet kan worden binnen een team of organisatie. Het verder ontwikkelen van de professionaliteit van medewerkers en van een prettiger samenwerkingsklimaat vormen de kern van een intervisie-proces.

Door persoonlijk casuïstiek in te brengen uit de werksetting en het delen van ervaringen en emoties wordt op constructieve wijze het probleemoplossend vermogen vergroot.

Ook voor professionals of managers die er alleen voor staan, is intervisie een ideale mogelijkheid om gestructureerd ervaringen met anderen te delen en inzichten te krijgen in nieuwe wegen. Het reflecteren op professioneel handelen en dilemma’s uit de dagelijkse praktijk binnen een veilige setting blijkt goed te werken.

De begeleiding van een ervaren intervisor voor een bepaalde periode is een belangrijke succesfactor om een sfeer van veiligheid, openheid en vertrouwen te creëren. Ik heb zeer veel ervaring als intervisor.

Ik bied aan:

Mindfulness

https://www.westersconsult.nl/intervisie/Door het volgen van een mindfulnesscursus leer je beter om te gaan met de ups en downs van het leven.

Je weet je beter te concentreren, grenzen aan te geven en meer in ’t hier-en-nu te zijn. Je geniet intenser van mooie momenten en je kunt stress en andere vervelende ervaringen beter onder ogen zien.

Coaching

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het coachen van individuen en teams.

Het samen ‘op reis’ gaan betekent dat ik luister, aandacht geef en andere perspectieven laat ontdekken. In de worsteling, in het conflict, in de probleemsituatie op zoek naar mogelijke wegen om je reis weer verfrist te vervolgen, dat is een appèl doen op ieders eigen krachtbronnen. Dat is uitgaan van persoonlijk leiderschap.

Intervisie

Intervisie is een krachtig ontwikkelingsinstrument dat ingezet kan worden binnen een team of organisatie.

Het verder ontwikkelen van de professionaliteit van medewerkers en van een prettiger samenwerkingsklimaat vormen de kern van een intervisie-proces.

Enkele referenties

“Meerwaarde voor mij als leidinggevende is dat ik meer vanuit rust kan handelen en daardoor een betere focus heb en prioriteiten kan stellen.”
Vrouw, 51 jaar

“Ik heb concrete handvatten gekregen om meer ruimte in mijn degelijks leven in te passen. Ik ben veel minder een slaaf van mijn handelen.”
Vrouw, 31 jaar

“Wilma, je bent een warm fijn mens, iemand die iedereen graag in zijn naaste omgeving zou willen en moeten hebben. ”
Vrouw, 53 jaar

Neem contact op

Buitenweg 2, 8413 NW Oudehorne

06 - 15 08 30 91

wwesters@westersconsult.nl